Pendaftaran Ditutup. Jumpa anda di Seminar seterusnya pada 6 & 7 Julai 2024

Belajar urus bisnes dengan betul supaya anda tak perlu menanggung kerugian kesilapan dalam bisnes hingga jutaan ringgit

Disaat ramai pemilik bisnes yang sedang struggle dalam bisnes, Alhamdulillah pemilik bisnes di bawah bimbingan kami berjaya naikkan sales & kembangkan bisnes mereka.

APa yang anda bakal belajar dalam Mastery Urus Bisnes (mUB) 2 hari secara fizikal nanti?

BYOND BUSINESS BLUEPRINT YANG AKAN BANTU naikkan SALEs SERTA Kembangkan bisnes dengan pengurusan yang betuL

Modul 1: ENAM FORMULA URUS BISNES GAYA KORPORAT

Enam formula urus bisnes atau lebih dikenali sebagai Enam Roda Pengurusan Bisnes adalah ‘Signature Module’ program ini. Formula yang dikaji dan diasaskan sendiri oleh Tuan Abdul Basit ini telah membantu lebih daripada 100,000 usahawan dalam siri seminar anjuran BYOND sejak 2017

Formula 1: Pengurusan Pentadbiran
Formula 2: Pengurusan Sumber Manusia
Formula 3: Pengurusan Kewangan
Formula 4: Pengurusan Operasi
Formula 5: Pengurusan Pemasaran
Formula 6: Pengurusan Jualan

MODUL 2: BLUEPRINT LENGKAP DUNIA BISNES

Di BYOND kami percaya bisnes ini adalah sebuah perjalanan. Sebagai seorang pendiri bisnes, ada tiga checkpoint penting yang setiap usahawan akan lalui. Setiap checkpoint ini pastinya mempunyai cabaran yang tersendiri. Melalui program intensif ini kami akan tunjukkan solusi kepada setiap cabaran yang mendatang serta bagaimana sesebuah bisnes itu perlu bermula dan bagaimana ia dikembangkan

Checkpoint 1: System
Checkpoint 2: Human
Checkpoint 3: Capital

Modul 3: 5 CARA URUS PEKERJA

Cara pengurusan pekerja paling proven dan diaplikasi sendiri ke dalam semua anak syarikat-syarikat dibawah BYOND. 5 cara yang bakal dikongsikan ini adalah ‘jalan keluar’ khusus buat para majikan yang sedang bergelumang dengan masalah pekerja yang tidak pernah habis.

Cara 1: Human
Cara 2: Upgrade
Cara 3: MOM
Cara 4: Advisory (Act)
Cara 5: Needs of Human

Modul 4: 3 TRICK EXPAND BISNES

Kami kongsikan sendiri apa yang kami buat. Ini tiga trick paling ‘simple’ dan mudah dilaksanakan. Ini juga fundamental utama yang kami pegang sehingga mampu membangunkan 11 anak syarikat dibawah BYOND.

Trick 1: Control
Trick 2: Duplicate
Trick 3: Scalable

Modul 5: TEKNIK UNTUK TEBALKAN UNTUNG

Ramai usahawan ‘stuck’ dan cepat ‘give up’ kerana penat mencari duit. Setiap bulan buat jualan tapi akhirnya bila semak akaun bank, duitnya tiada. Kami akan kongsikan bagaimana cara yang pemilik bisnes boleh buat untuk tebalkan untung dalam masa yang sama boleh ada duit simpanan yang banyak.

Teknik 1: Strategi Bahagian ‘Operation’
Teknik 2: Strategi Bahagian ‘Management’
Teknik 3: Strategi Bahagian ‘Saving’
Teknik 4: Strategi Bahagian ‘Development’
Teknik 5: Strategi Bahagian ‘Fun’

Modul 6: 4 UMPAN UNTUK TAMBAH PELANGGAN BARU

7/10 usahawan yang kami jumpa gagal bertahan dalam pasaran kerana mereka hanya bergantung kepada pelanggan lama dan tidak jumpa cara yang betul untuk tambah pelanggan baru. Dalam program ini kami akan kongsikan apa umpan yang boleh kita guna untuk bawa lebih ramai pelanggan baru ke dalam bisnes kita.

Umpan 1: Fungsi
Umpan 2: Emosi
Umpan 3: Perubahan Hidup
Umpan 4: Impak sosial

Modul 7: 3 TEKNIK NAIKKAN JUALAN MENGIKUT MAZHAB MALIKI

Masalah yang paling memeningkan kepala ramai pemilik bisnes adalah apabila jualan makin jatuh dan tidak konsisten. Kami akan kongsikan strategi yang praktikal dan mudah untuk naikkan jualan 3 kali ganda.

Teknik 1: Banyakkan Pelanggan Baru
Teknik 2: Besarkan Saiz Pembelian
Teknik 3: Pembelian Berulang Kali

F.A.Q

▶️ Jika anda ialah pemilik bisnes, sales sebulan atas RM50,000 dan sudah mempunyai minimum 3 orang pekerja. Anda sesuai untuk sertai seminar ini.

▶️ Seminar Mastery Urus Bisnes (MUB) akan berlangsung secara “Offline” sahaja. Seminar fizikal ini akan berlangsung di dewan seminar sekitar Lembah Klang.

▶️ Seminar ini kami akan kongsikan “7 Modul” yang merangkumi aspek Sales, Pekerja dan Kewangan.

▶️ Boleh, sekiranya anda sanggup dan bersedia untuk tampung kos pengangkutan, penginapan serta lain-lain.

▶️ Boleh buat pendaftaran dan pembayaran tiket seminar sekiranya ada Visa atau Mastercard.

▶️ Sekiranya ada masalah untuk mendaftar, boleh whatsapp team kami segera.

▶️ Sekiranya kurang mahir mendaftar secara online, team kami boleh bantu pendaftaran anda. Whatsapp team kami segera. 0122972644 (Cik Ana)

Perlukan Bantuan & SOALAN?

Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan. Boleh terus berhubung dengan pegawai khidmat pelanggan kami.

012 297 2644 (Cik Ana)

© Byond Success Sdn Bhd (1113174-U) Copyright 2024. All Rights Reserved.

DISCLAMER: Seminar Mastery Urus Bisnes ini direka bagi membimbing peserta untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan dalam bisnes. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, Seminar Mastery Urus Bisnes tidak memberikan jaminan dalam hal ini untuk segala maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara peserta dalam program ini. Kejayaan peserta juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuklah bimbingan berterusan, ilmu pengetahuan, motivasi, niat peribadi, sikap, ketekunan, kerja keras dan tekad.

We are NOT affiliated, associated, authorised, endorsed by, or in any way officially connected with Banks, Airlines, Spotify, SoundCloud, Facebook, Instagram, Google, YouTube, Apple Music, TikTok or any of its subsidiaries or its affiliates. The names Spotify, Facebook, Instagram, Google, YouTube, Apple Music, TikTok as well as related names, marks, emblems and images are registered trademarks of their respective owners.